fc Fochteloo – sv Donkerbroek

Donderdagavond 30 oktober is de wedstrijd f.c. Fochteloo dames – s.v. Donkerbroek dames gespeeld in de Dames Dorpencompetitie. De wedstrijd die gepland stond op 27 oktober is verplaatst i.v.m. de veldbezetting in Donkerbroek.

Op Sportpark Et Legien mocht s.v. Donkerbroek om 20.00 uur aan de aftrap beginnen. Na 6 minuten voetballen wist Donkerbroek het eerste doelpunt te maken. De dames van Donkerbroek hadden een lichte overhand en er werd voornamelijk gespeeld op de helft van f.c. Fochteloo.

Na 45 minuten voetballen stonden de dames van Donkerbroek op een 0-6 voorsprong.

In de tweede helft hadden de dames van Donkerbroek wat minder geluk en door goed keeperswerk van de keepster van f.c. Fochteloo wist Donkerbroek nog maar 1 keer te scoren.

Na 90 minuten voetballen stond er een eindstand van 0-7 op het scorebord.

Door de overwinning stijgt s.v. Donkerbroek een plaats op de ranglijst, op doelsaldo komen zij boven v.v. Trinitas te staan.

De volgende dames van s.v. Donkerbroek hebben een doelpunt gemaakt: Marieke de Roos 1 keer, Ammerens de Boer 3 keer, Marlies Draaistra 2 keer en Jildou Jongsma 1 keer.

Op 10 november neemt f.c. Fochteloo het op tegen de dames van v.v. Trinitas en neemt s.v. Donkerbroek het op tegen de dames van v.v. Stanfries.