vv Trinitas – fc Fochteloo

De dames van Trinitas hebben de dames van Fochteloo met 4-1 verslagen. De doelpunten van Trinitas vielen allen in e eerste helft, Fochteloo deed na rust iets terug maar het werd nooit spannend in Boijl.

De wedstrijd zou aanvankelijk in Fochteloo worden gespeeld maar door een defecte lichtinstallatie in Fochteloo werd de wedstrijd in Boijl gespeeld. Fochteloo was nog puntloos en wist zelfs nog niet te scoren dit seizoen, Trinitas had na vier wedstrijden maar drie punten meer.

In de 25e minuut viel pas het eerste doelpunt, Judith van den Berg was als eerste bij de bal die achter de verdediging van Fochteloo viel en wist te scoren. De ban was gebroken want na half uur lag de tweede erin. Een schot van net buiten de 16 van Madelon Hoekstra werd door Fernanda Koopstra nog aangeraakt en zo was het 2-0. Silvia van den Berg kon haar ploeg op 3-0 zetten vanaf de stip. Een gemakkelijk gegeven strafschop werd door Silvia op de lat geschoten. In de 37e minuut was het dan wel raak, Fernanda was veel sneller dan haar tegenstander en bracht de stand op 3-0. Drie minuten later was het weer raak en wederom was Fernanda haar tegenstander te snel af, 4-0.

In de tweede helft was het wederom eenrichtingsverkeer richting het doel van Fochteloo, maar tot een doelpunt kwam het niet meer. Trinitas kreeg wel weer een strafschop en wederom nam Silvia de strafschop maar zonder succes. In een van de spaarzame uitbraken van Fochteloo waren ze dicht bij een doelpunt, de bal ging op de paal. Fochteloo kwam nog wel tot scoren, een solo vanaf eigen helft langs een aantal tegenstanders werd bekroond met een eretreffer, en het eerste doelpunt voor Fochteloo in de competitie.

Bron: vvtrinitas.nl

[match id=80]

Scoreverloop:
25 min. Judith van den Berg 1-0
30 min. Madelon Hoekstra 2-0
37 min. Fernanda Koopstra 3-0
40 min. Fernanda Koopstra 4-0
80 min. Manon Damstra 4-1

2 reacties op “vv Trinitas – fc Fochteloo

  1. In de eerste helft was het inderdaad eenrichtingsverkeer maar in de tweede helft was Fochteloo een groot deel de betere partij. Met 3 schoten op goal en 4 corners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *