vv Trinitas – sv Donkerbroek

vv Trinitas dames – sv Donkerbroek dames:

Maandagavond wonnen de dames van trainer Winfred Boekhoudt nipt van de dames van Donkerbroek. Nienke Worst-Blauw bracht na goed doorgaan de blauwzwarten in de tiende minuut op een 1-0 voorsprong.

De dames genoten vijf minuten van de voorsprong want Donkerbroek deed na een kwartier wat terug door de 1-1 te maken. Carolien van den Berg zorgde voor een 2-1 ruststand door een corner van Janet Gorter knap binnen te koppen.

Al na vier minuten in de tweede helft was het Mariël de Boer die haar ploeg op een 3-1 voorsprong zette door met een rolletje de keeper te verschalken. De wedstrijd leek gespeeld toen Bernice Bronsema de 4-1 tegen de touwen schoot. Donkerbroek kwam een kwartier voor tijd toch op 4-2.

Het was echter wederom Carolien van den Berg die een corner binnenkopte na wederom een corner van Janet Gorter, en de marge weer op 3 bracht.

Donkerbroek moest komen en deed dit, het was al snel weer 5-3. Na een handsbal in het zestienmetergebied kreeg Donkerbroek de mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar dit buitenkansje werd overgeschoten. De aansluitingstreffer kwam er nog wel maar er was onvoldoende tijd voor Donkerbroek om nog tot een gelijkspel te komen.

[match id=54]

Doelpuntenmakers:
De volgende dames van Trinitas hebben gescoord: Nienke Worst-Blauw 1x, Carolien van den Berg 2x, Mariël de Boer 1x en Bernice Bronsema 1x. Van Donkerbroek hebben de volgende dames gescoord: Ammerens de Boer 2x en Marieke de Roos 2x.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *