vv Bakkeveen – vv Stanfries

vv Bakkeveen dames – vv Stanfries dames:

Maandag 29 september om 20.00 uur hebben de dames van vv Bakkeveen en vv Stanfries de tweede wedstrijd in de Dames Dorpencompetitie gespeeld.

De aftrap op sportpark Bakkeveen werd genomen door de dames van vv Stanfries.
In de 8ste minuut komt Bakkeveen op 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Melissa Zijlstra. Samantha Kool van vv Bakkeveen, maakt in de eerste helft een prachtige hattrick. Ze scoort in de 19e, 29ste en 42ste minuut van de wedstrijd. Hiermee is de stand in de rust 4-0 voor vv Bakkeveen.

In de 46ste en de 50ste minuut wordt er gescoord door Melissa Zijlstra. De dames van vv Stanfries waren aanvallend in de tweede helft. Ze hadden een paar mooie kansen, maar deze werden tegengehouden door Mirthe Meter, de keepster van vv Bakkeveen.

In de 80ste minuut scoort Samantha Kool voor vv Bakkeveen. In de 84ste minuut scoort Denise Zwier de 8-0 voor vv Bakkeveen. Door beide clubs werd er een sportieve wedstrijd gespeeld. Eindstand vv Bakkeveen – vv Stanfries 8-0.