vv Bakkeveen – fc Fochteloo

vv Bakkeveen dames – fc Fochteloo dames (21-0)

Maandag 13 oktober wordt de wedstrijd vv Bakkeveen – fc Fochteloo gespeeld. We blikken twee weken terug, waarin op maandag 29 september fc Fochteloo speelt tegen ODV. De dames van fc Fochteloo verliezen met 0-12. De dames van vv Bakkeveen spelen tegen de dames van vv Stanfries en winnen deze wedstrijd met 8-0.

De aftrap werd genomen door de dames van vv Bakkeveen. In de 8ste minuut wordt door Miranda Ekas de 1-0 gemaakt voor de dames van vv Bakkeveen. Miranda Ekas en Samantha Kool hebben een prachtig een-tweetje waardoor de 2-0 en 3-0 wordt gemaakt. Deborah Rozema, de laatste vrouw van de dames van vv Bakkeveen, wordt in de spits gezet. Zij scoort de 10-0.

De keepster van fc Fochteloo heeft voor de rust een fantastische redding. De ruststand is 10-0

Na de rust, komt Bakkeveen op een 11-0 voorstand. In de 55ste minuut scoort Melissa Zijlstra, na een mooie solo. Joanne Marinus maakt 4 achtereenvolgende doelpunten. Dirni Klaver die een goede wedstrijd speelt op het middenveld, scoort in de 77ste minuut.

De mentaliteit van de dames van fc Fochteloo is bijzonder mooi om te zien. In de 83ste minuut is er een prachtig schot op het doel van Bakkeveen door Manon van fc Fochteloo.

In de 86ste minuut wordt de eindstand bepaald door Denise Zwier. De dames van vv Bakkeveen winnen met 21-0 van fc Fochteloo.

De dames van vv Bakkeveen bedanken de dames van fc Fochteloo voor een sportieve wedstrijd en wensen hen nog veel succes in de Dames Dorpencompetitie.

[match id=59]

Scoreverloop: Miranda Ekas (8′) 1-0, Samantha Kool (9′) 2-0, Samantha Kool (10′) 3-0, Denise Zwier (12′) 4-0, Samantha Kool (22′) 5-0, Denise Zwier (30′) 6-0, Melissa Zijlstra (32′) 7-0, Samantha Kool (32′) 8-0, Samantha Kool (36′) 9-0, Deborah Rozema (39′) 10-0, Melissa Zijlstra (49′) 11-0, Deborah Rozema (52′) (p) 12-0, Melissa Zijlstra (55′) 13-0, Joanne Marinus (62′) 14-0, Joanne Marinus (65′) 15-0, Joanne Marinus (68′) 16-0, Joanne Marinus (72′) 17-0, Dirni Klaver (77′) 18-0, Miranda Ekas (81′) 19-0, Miranda Ekas (85′) 20-0, Denise Zwier (86′) 21-0.