Aanmelden seizoen 2021-2022?

Het is misschien nog een beetje vreemd om seizoen 2021-2022 te promoten. Maar met de stille hoop dat er in september weer gevoetbald zou kunnen worden, willen we vast kijken of er meer teams zijn die willen deelnemen aan de Dames Dorpencompetitie.

De Dames Dorpencompetitie is in seizoen 2020-2021 een ‘mix-competitie’ geworden. Dat wil zeggen dat de 7- en 11tallen in 1 competitie spelen. Dat houdt dus in dat de 11tallen die tegen 7tallen moeten spelen dan ook in 7tal formatie moeten spelen. Overigens spelen de 11tallen die tegen elkaar moeten natuurlijk 11 tegen 11. Zoals het nu lijkt zal seizoen 2021-2022 weer een ‘mix-competitie’ worden, mits er meerdere aanmeldingen komen, zou er een splitsing kunnen worden gemaakt tussen 7- en 11tallen. Met deze mix variant kunnen er een redelijk aantal wedstrijden worden gespeeld en kan er met optimaal plezier worden gevoetbald.

Dames Dorpencompetitie in het kort samengevat een voetbalcompetitie, waarbij de wedstrijden op een doordeweekse avond worden gespeeld. Tijdens de Dames Dorpencompetitie worden de reguliere voetbalregels gehanteerd en wordt met respect en volgens de fair-play gedachte gespeeld.

Mocht er belangstelling zijn of zijn er nog vragen, dan kan er via het contactformulier op de website contact worden gezocht.

Eén reactie op “Aanmelden seizoen 2021-2022?

  1. Hallo,
    Ik ben ayla 16 jaar en zou graag een keer willen kijken of het wat voor me is om te voetballen zou ik een keer mee mogen trainen omgeving oosterwolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *