Aanmelden voor seizoen 2024-2025!

Nog een paar wedstrijden en dan is seizoen 2023-2024 alweer voorbij. Daarom kijken we alvast vooruit hoe we het komende seizoen kunnen vormen.

Dit seizoen hebben we voor het eerst een ‘dubbele competitie’ gespeelt, zodat er bijna elke week een wedstrijd gespeeld kon worden. De competitie bestaat nu voornamelijk uit 7tallen, wat voorheen nog 11tallen waren. We hebben nog twee seizoenen een ‘mix competitie’ gehad bestaande uit 7- en 11tallen, het lijkt erop dat we nu met 7tallen doorgaan.

Daarnaast kijken we ook nog naar de speeldag. De wedstrijden worden nu voornamelijk op maandagavond gespeeld. Maar afhankelijk van het animo (eventuele nieuwe teams) en de voorkeur bijvoorbeeld naar de vrijdagavond gaat, is dat ook zeker mogelijk.
(de datums/speeldag kunnen sowieso in overleg met desbetreffende team veranderd worden)

Belangstelling? Via het contactformulier op de website kan er contact worden gezocht voor eventuele vragen en/of aanmelden voor seizoen 2024-2025.

Afhankelijk van het aantal teams start de competitie eind augustus of begin september. Aanmelden het liefst zo snel mogelijk, dan kan er alvast aan de voorbereidingen gewerkt worden. (het liefst voor 18 juni, uiterlijk voor 23 juni 2024)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *