Het einde van het seizoen is in zicht !

Met nog een paar wedstrijden te gaan in de Dames Dorpencompetitie is het kampioenschap nog niet helemaal beslist.

Vooralsnog staat sv Donkerbroek bovenaan maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld als sv Oosterwolde die een punt minder heeft. Dinsdag 7 juni staat de wedstrijd sv Oosterwolde tegen vv Waskemeer op het programma. Mocht Oosterwolde winnen staan ze bovenaan en kunnen de laatste wedstrijd op 13 juni tegen vv Blue Boys het kampioenschap naar zich toetrekken.

Daarnaast is het nog spannend wie de topscoorster van de Dames Dorpencompetitie wordt. Momenteel staat Nienke van den Berg van vv Trinitas met 24 doelpunten bovenaan. Nettie Zomers staat met 21 doelpunten 2de en op de 3de plek staan momenteel 2 speelsters Jessica van Weperen en Trienke Kooistra met 20 doelpunten.

Ook zal de Fair Play’ prijs weer worden uitgereikt, welk team deze prijs in ontvangst mag nemen zal later bekend worden gemaakt.

Vooralsnog staan er 3 wedstrijden op het programma in de Dames Dorpencompetitie.

7-6-2022 | sv Oosterwolde – vv Waskemeer
13-6-2022 | vv Blue Boys – sv Oosterwolde
13-6-2022 | vv Waskemeer – sv Donkerbroek

—————————

Aanmelden voor het seizoen 2022-2023?

Mocht je mee willen doen aan de Dames Dorpencompetitie geef je dan zo snel mogelijk op. (het liefst voor 18 juni) Als er vragen zijn kunnen deze gesteld worden via het contactformulier op de website. Zoals het nu lijkt zal er weer een ‘mix competitie’ gespeeld worden, dat houdt in dat 7- en 11tallen in één competitie spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *