1-0 52 min. Manon van der Meer
1-1 60 min. Iris Roffel
2-1 81 min. Myrthe de Boer

Verslag v.v. Waskemeer: Bron.

Nadat de dames met 1-4 van De Wilper Boys had gewonnen, werd vol vertrouwen uitgekeken naar het duel tegen ODV. Daar waar in de thuiswedstrijd eenvoudig met 3-1 van de dames uit Wijnjewoude werd gewonnen, was er maandagavond sprake van een uiterst spannend duel, welke in het voordeel van ODV werd beslist.

Beide teams waren maandagavond gewaagd aan elkaar, waardoor de score lange tijd in evenwicht bleef. Na rust viel pas het eerste doelpunt te noteren, Manon van der Meer zette de thuisploeg in de 52e minuut op voorsprong. De groenhemden kwamen op Sportpark Tûsken de Wâllen uiterst snel terug in de wedstrijd. Nog binnen het uur werd door Iris Roffel de gelijkmaker binnen gewerkt, waarmee de middenveldster alweer haar derde doelpunt van het seizoen wist te maken. Daar waar de wedstrijd in een gelijkspel leek te eindigen, was het Myrthe de Boer die middels haar doelpunt de overwinning voor ODV wist veilig te stellen. Door deze nederlaag blijft voor Waskemeer het gat met de huidige nummer 3, s.v. Donkerbroek, op dit moment 3 punten. Komende maandag hebben de dames geen competitieverplichtingen. Op 10 april a.s. zullen de dames van leider Beijert aantreden in en tegen Gorredijk.