vv Trinitas dames – vv Zevenhuizen 2 dames (2-2)

2-0 50 min. Madelon Hoekstra
2-1 65 min. Shannah van der Leest
2-2 70 min. Bowina Gritter

verslag: vv Zevenhuizen. Bron.

Gisteren speelden we onze tweede wedstrijd in de dames dorpencompetitie tegen V.V Trinitas. Op papier leek dit een makkelijke tegenstander, gezien ze nog met nul punten onderaan de ranglijst stonden. We trapten om 20.00 uur af op de sportvelden in Boyl. We kregen in de eerste minuten al veel kansen, helaas werden deze niet afgerond. In de 35e minuut kreeg Trinitas hun eerste kans, en deze werd meteen benut, 1-0..

Na de rust werden een paar wissels toegepast, en werd Shannah vanuit de verdediging in de spits gezet. Weer kregen we een paar kansjes, maar helaas weer wilde de bal niet in de goal.. In de 50e minuut was daar de uitbraak van de snelle dame van Trinitas, de bal werd terug gelegd en over de keeper heen geschoten, 2-0…

Hoe kon dit mogelijk zijn? Over één ding waren we het allemaal eens, we konden niet met nul punten thuis komen!!

Gelukkig was daar een kans voor Shannah en viel in de 65e minuut de 2-1. Nu moesten we doorpakken om hier toch minimaal een punt of het liefst 3 punten weg te halen.
Nog geen 5 minuten later was daar de 2-2, gescoord door Bowina. Eindelijk maar toch! In de laatste minuten waren er nog zoveel kansen, maar helaas… Het bleef 2-2..
We hadden duidelijk onze dag niet, nu donderdag weer vol aan de bak tijdens de training!