vv ODV – vv Zevenhuizen 2

vv ODV dames – vv Zevenhuizen 2 dames (0-4)

[match id=116]

Scoreverloop:
0-1 2 min. Bowina Gritter
0-2 14 min. Bowina Gritter
0-3 20 min. Sianne Alkema
0-4 64 min. Bowina Gritter

Wedstrijdverslag van vv Zevenhuizen:

Gisteren stond de wedstrijd tegen de dames van ODV op het programma. Dit keer kregen we aanvulling vanuit de jeugd, Noëlle kwam onze verdediging versterken.
Gerke had wat kleine wijzigingen in de opstelling, zo kwam Sianne op de nummer 10 positie te staan en Bowina als diepte spits om zo wat meer stootkracht naar voren te hebben.
Dit worp gelijk zijn vruchten af, er werd namelijk gelijk in de 1e minuut gescoord. Sianne gaf een steekpass en Bowina wist deze meteen af te ronden, 0-1.
Er ontstonden veel kansen voor ons.. In de 13e minuut gaf Sianne wederom vanaf het middenveld de lange bal op onze snelle spits Bowina, ook deze wist ze af te ronden, 0-2!
De dames van ODV kwamen iets meer aan voetballen toe, maar ze kwamen gelukkig niet langs onze verdediging.
In de 20e minuut na een prachtige aanval over rechts via Noëlle en een assist op maat van Bibiane werd Sianne vrij voor de keeper gezet en die wist met deze opgelegde kans wel raad, 0-3.
Vlak voor rust werd Marjolein klem gezet door 3 verdedigers van ODV en kon hier niet ongeschonden de strijd verlaten, ze verdraaide haar knie en moest helaas geblesseerd het veld verlaten..
Na rust werden er een paar wissels toegepast aangezien Marjolein geblesseerd uit was gevallen en Sianne aan het werk moest. Zo kwam Grietje op de nummer 6 positie te staan, dit deed ze overigens erg goed! Ze wist een paar keer goed door te komen en kwam hierdoor een paar keer in scoringspositie, helaas belande onder andere hieruit 1 kans op de paal..
In de 63e minuut wist Bowina zichzelf vrij te zetten rand 16 meter en die ronde deze kans met een perfect schot in de verre hoek af, 0-4!
In de laatste minuten ontstonden er nog een paar kleine kansjes voor ODV, Shannah die een bal wist te onderscheppen maar hierbij een flinke trap op haar scheen kreeg moest helaas ook het veld geblesseerd verlaten.. Toen besloot de scheids af te fluiten, wederom 3 punten mee naar Zevenhuizen! Helaas niet zonder schade, want ook Dani moest 2e helft het veld verlaten met een blessure..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *