vv Bakkeveen – vv Trinitas

vv Bakkeveen dames – vv Trinitas dames (9-2)

Maandagavond 13 april is de wedstrijd v.v. Bakkeveen dames – v.v. Trinitas dames in de Dames Dorpencompetitie gespeeld.

In speelronde 9 van de Dames Dorpencompetitie hebben de dames van Bakkeveen genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden.

Om 20.00 uur gaf scheidsrechter De Zee het startsein en mocht v.v. Bakkeveen aan de aftrap beginnen. Na zo’n 13 minuten voetballen komt Bakkeveen op voorspong, Samantha weet uit een vrije trap de 1-0 te scoren. In de 23ste minuut staat de 2-0 op het scorebord, wanneer Anna uit een afstandsschot de keepster van Trinitas weet te passeren.

Bakkeveen maakt in de eerste helft nog twee doelpunten, Samantha maakt in de 37ste minuut de 3-0 en Kimberley maakt de 4-0 in de 39ste minuut.

Na rust weet Bakkeveen snel te scoren, zo maakt Tineke uit een vrije trap de 5-0 in de 47ste minuut. Nog geen minuut later weet Melissa met een mooi boogballetje de keepster van Trinitas te passeren en zet Bakkeveen in de 48ste minuut op een 6-0 voorsprong.

In de 49ste minuut komt Trinitas met de tegenstoot, zo maakt Fernanda de 6-1, wanneer Bakkeveen niet goed staat opgesteld.

In de 79ste minuut wordt het laatste doelpunt van Bakkeveen gemaakt door Anna de Jong, die wederom met een afstandsschot de keepster van Trinitas weet te passeren.
Het laatste doelpunt van de wedstrijd wordt gemaakt door Trinitas, zo maakt Fernanda een rush vanaf eigen helft en laat de verdediging van Bakkeveen staan. Eenmaal in het zestienmetergebied aangekomen, weet ze de keepster van Bakkeveen met een mooie panna te passeren.

Na 90 minuten voetballen weet Bakkeveen de wedstrijd te winnen en is daarmee voor de 3de keer op rij kampioen van de Dames Dorpencompetitie.

De laatste wedstrijden worden gespeeld op maandagavond 4 mei. Dan gaan de dames van Bakkeveen naar Wijnjewoude en gaan de dames van Trinitas naar Fochteloo.

Scoreverloop: (volgens wedstrijdformulier)
1-0 13 min. Samantha Kool
2-0 23 min. Anna de Jong
3-0 37 min. Samantha Kool
4-0 39 min. Kimberley Kroodsma
5-0 47 min. Tineke Meinsma
6-0 48 min. Melissa Zijlstra
6-1 49 min. Fernanda Koopstra