VV ODV – VV Trinitas

Op woensdagavond 12 maart is de wedstrijd tussen vv ODV dames en vv Trinitas dames in de Dames Dorpencompetitie gespeeld. Om 20.00 uur was de aftrap in Wijnjewoude.

De wedstrijd was nog geen minuut onderweg of Trinitas had de 0-1 al op het scorebord staan. Via een dieptepass kwam de bal in de achterhoede van ODV terecht en door een miscommunicatie met de keepster van ODV kon Judith v/d Berg de 0-1 genadeloos binnentikken.

In de 18de minuut van de wedstrijd kwam de bal voor het doel van ODV en via de kluts kwam de bal voor de voeten van Geertje Hoekstra die de 0-2 binnen kon schieten. Niet veel later in de 21ste minuut maakte Nienke Blauw via een afstandsschot een mooie goal.

In de 26ste minuut van de wedstrijd deden de dames van ODV weer wat terug en maakte Jeltje Teijema de 1-3 voor ODV.

In de tweede helft is het ODV die Trinitas onderdruk zette en creëerde in de begin fase aardig wat kansen, maar deze werden niet benut.

Via een counter kwam Trinitas in de 62ste minuut door Judith v/d Berg op een 1-4 voorsprong. Trinitas hoefde niet zo nodig meer en bleef hierdoor terughoudend voetballen op eigen helft.

ODV maakte in de 72ste minuut de 2-4, het doelpunt werd gemaakt de Ketie Klaver, die daarmee tevens de eindstand op het scorebord zette.

[match id=32]

Scoreverloop:
0-1 1 min. Judith v/d Berg
0-2 18 min. Geertje Hoekstra
0-3 21 min. Nienke Blauw
1-3 26 min. Jeltje Teijema
1-4 62 min. Judith v/d Berg
2-4 72 min. Ketie Klaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *