VV ODV – VV Bakkeveen

Maandag 25 november is de wedstrijd tussen vv ODV dames en vv Bakkeveen dames in de Dames Dorpencompetitie gespeeld. Om 20.00 uur was de aftrap in Wijnjewoude op het sportpark Tusken de Wâllen.

De dames van Bakkeveen hadden het dit keer een stuk makkelijker als in de voorgaande wedstrijden tegen ODV, na zeven minuten spelen stond het al 0-2.

In de 20ste minuut wist Samantha de 0-3 voor Bakkeveen te maken. Zo kreeg Bakkeveen in de 1ste helft nog een aantal grote kansen, maar dezen werden gemist.

In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders, het was Bakkeveen die een lichte overhand had en zelfs tot 2 keer toe 1 op 1 met de keeper stond van ODV, maar ook deze kansen gingen er niet in. Pas in de 62ste minuut wist Bakkeveen weer eens te scoren. ODV kreeg nog wel het laatste doelpunt van deze wedstrijd op hun naam geschreven, in de 71ste minuut maakte Manon er 1-4 van. Eindstand 1-4.

ODV moet nog een wedstrijd inhalen tegen Donkerbroek. Degene die deze wedstrijd wint komt op de 3de plaats in de Dames Dorpencompetitie.  Bakkeveen heeft het eerste gedeelte van dit seizoen geen wedstrijd verloren, waarmee zij op de 1ste plek komen en mogen zich Herbstmeister noemen.