SV Donkerbroek – VV Bakkeveen

Op maandagavond 14 april is de wedstrijd tussen sv Donkerbroek dames en vv Bakkeveen dames gespeeld. Om 19.45 uur was de aftrap op Sportpark Ontwijk in Donkerbroek.

Deze wedstrijd konden de dames van Bakkeveen voor de tweede achtereen volgende keer kampioen worden in de Dames Dorpencompetitie, aan een gelijkspel hadden de dames van vv Bakkeveen genoeg.

Zo begon Bakkeveen vooruitstrevend aan de wedstrijd en in de eerste 5 minuten van de wedstrijd waren er dan ook 3 mogelijkheden om op voorsprong te komen. Maar het eerste doelpunt viel niet voor Bakkeveen, sterker nog de dames van Donkerbroek wisten in de 19e minuut het eerste doelpunt te maken.

In de 32ste minuut van de wedstrijd maakte Samantha Kool voor Bakkeveen de gelijkmaker en in de 41ste minuut maakte Samantha er 1-2 van.

Vlak voor rust in de 44ste minuut kwam Donkerbroek weer op gelijke hoogte, de 2-2 werd gemaakt door Marieke de Roos.

Na de rust kwam Bakkeveen snel uit de startblokken en scoorde al in de eerste minuut van de tweede helft, het doelpunt werd gemaakt door Samantha.

6 minuten later bracht Samantha de 2-4 op het scorebord en daarmee was de wedstrijd wel zo’n beetje gespeeld. In de 67ste minuut werd het 5de doelpunt gemaakt, wederom door Samantha.

Daarmee werd tevens de eindstand bepaald. Door deze overwinning zijn de dames van vv Bakkeveen kampioen geworden van de Dames Dorpencompetitie seizoen 2013/2014.