Seizoen 2020-2021?

Met de voorbereiding op seizoen 2020-2021, willen we alvast vooruitblikken. Normaal gesproken zodra het seizoen teneinde loopt wordt er weer aan de voorbereiding gewerkt.

Nu kijken we alvast vooruit, zodat teams/voetbalverenigingen in alle rust kunnen nadenken wat zij het volgende seizoen willen gaan doen. Dit seizoen doen er 10 teams mee, en er is ruimte voor maximaal 12 teams in de 11 tegen 11 competitie. De wedstrijden worden op doordeweekse avonden gespeeld. Dit seizoen worden de wedstrijden op de maandag- en woensdagavond gespeeld.

Speel je nu met je team in het weekend en lukt het niet om een volledig elftal op de been te houden en dat is wel mogelijk als er op een doordeweekse avond gespeeld wordt, dan kun je als team/voetbalvereniging overwegen om deel te nemen aan de Dames Dorpencompetitie.

Dit seizoen is er ook gekeken of er belangstelling is voor een 7 tegen 7 competitie, hier was wel animo voor. Alleen doordat er toch een aantal teams weer hadden afgemeld kon dit geen doorgang vinden.

Dus als er volgend seizoen (2020-2021) genoeg teams zijn, willen we hier ook een competitie voor opstarten. De 7×7 competitie zou dan een dubbele competitie worden, waarbij de teams elkaar in totaal elk vier maal ontmoeten. Dus voor de winterstop speel je dan een uit- en thuiswedstrijd en dit zal zich dan na de winterstop herhalen. Dit is een opzet voor als er ongeveer 5 teams zich aanmelden. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan kan er gekozen worden voor een volledige competitie, zoals deze ook is opgezet voor de 11×11 competitie. De wedstrijden worden ook op een doordeweekse avond gespeeld, naar alle waarschijnlijkheid op een vrijdagavond.

Vragen of inschrijven? Neem contact op via www.damesdorpencompetitie.nl/info-contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *