In de maand februari staan de eerste wedstrijden weer op…

De winterstop is bijna voorbij. In de maand februari staan de eerste wedstrijden weer op het programma van de Dames Dorpencompetitie…

Aanstaande maandagavond 4 februari staat er één inhaalwedstrijd op het programma en dat is vv Waskemeer 3 tegen vv Stânfries.

Helaas zijn er voor de winterstop nog een aantal wedstrijden niet gespeeld, dit mede door de weersomstandigheden. Op maandagavond 11 februari zijn er twee inhaalwedstrijden ingelast, namelijk: vv Stânfries tegen JV Oostenburg 2 en vv Jubbega tegen sv Donkerbroek.

Op maandagavond 18 februari staat de ’topper’ op het programma, namelijk vv Blue Boys tegen vv Jubbega. De huidige nummer 1 (Jubbega) en 2 (Blue Boys) van de competitie ontlopen elkaar niet heel veel. Momenteel hebben beide teams evenveel punten (22) maar heeft Jubbega 1 wedstrijd minder gespeeld. Met 3 doelpunten meer heeft Blue Boys een iets beter doelsaldo.

Het reguliere programma start op maandagavond 25 februari, en als het weer meezit kunnen dan alle teams weer los. Dan staan de volgende wedstrijden op het programma:

20.00 uur vv Blue Boys – vv De Blesse 2
20.00 uur vv Jubbega – vv Stânfries
20.15 uur vv Gorredijk – JV Oostenburg 2
20.00 uur vv ODV – vv Waskemeer 3
20.00 uur ST ONT/Rottevalle 2 – vv Trinitas

Alle teams alvast veel succes met het tweede deel (return wedstrijden) van de competitie. Dat er maar met veel plezier gevoetbald kan worden!

Eén reactie op “In de maand februari staan de eerste wedstrijden weer op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *