DDC selectieavond 9-2-2017

Afgelopen donderdagavond is de 2de selectieavond geweest van de Dames Dorpencompetitie. Er werd op een groot veld 11 tegen 11 gespeeld. Totaal waren er 30 dames aanwezig. Beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd, waardoor er ook leuke duels ontstonden.

Een zware, misschien meer een lastige klus voor de scouts om 18 dames te selecteren. Na deze 2 selectieavonden zijn de scouts tot de volgende 18 dames gekomen die in het selectieteam gaan spelen. Afke van Marrum, Alberdina Haisma, Ammerens de Boer, Anna Bergsma, Christianne Roffel, Elize Jongsma, Engelina Bakker, Eva Stoelwinder, Femke de Roos, Jildou Eelsingh, Kyra Douwsma, Laura Hummel, Marianne Lindeboom, Maxime van den Bos, Melissa Zijlstra, Miranda Warringa, Nynke Mare Lanting, Tineke Meinsma.

Wij begrijpen dat dit voor de dames die niet zijn geselecteerd een teleurstelling is. Dit vinden wij ook erg jammer, maar dit hoort er helaas bij. Hopelijk hebben de dames die niet zijn geselecteerd wel 2 leuke avonden gehad.

A.s. donderdagavond (16-2-2017) om 20.00 uur zal het selectieteam van de Dames Dorpencompetitie het opnemen tegen Nieuw Roden. De wedstrijd wordt gespeeld bij voetbalvereniging Bakkeveen. (Mj├╗mster Wei 14, 9243 SK te Bakkeveen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *