DDC selectieteam – vv Nieuw Roden VR1

DDC selectieteam – vv Nieuw Roden VR1 (1-4)

Donderdagavond 16 februari is de wedstrijd van het DDC selectieteam tegen vv Nieuw Roden gespeeld. De dames van Nieuw Roden spelen op het veld en in de zaal en presteren meer dan goed. Ze staan momenteel op de 1ste plek in de 3de klasse van de KNVB en in de zaal spelen de dames Eredivisie (landelijk) en staan op de 2de plaats.

Gelijk een geduchte tegenstander, waarbij het spel in de 1ste helft redelijk op en neer ging. De dames van Nieuw Roden hadden de meeste kansen, maar deze werden niet allemaal verzilverd. Vaak stond de paal en de lat in de weg.

Zo werd het 1ste doelpunt door Ammerens de Boer gemaakt, zij kon profiteren van een foutje die de keepster van Nieuw Roden maakte. Het selectieteam kon lang de nul op het scorebord houden, maar nog vlak voor rust bracht Amber Bandringa de 1-1 op het scorebord.

In de 2de helft bleef het lang 1-1, maar het was wel Nieuw Roden die de wedstrijd dicteerde. Uiteindelijk wist Amber Bandringa met een mooi afstandsschot de 1-2 op het scorebord te brengen. Larissa Nijland maakte de 1-3 en het laatste doelpunt werd wederom gemaakt door Amber Bandringa. Uiteindelijk was Nieuw Roden de terechte winnaar. Maar het selectieteam mag gerust ook trots zijn op hun vertoonde spel. Zonder nog maar een minuut met elkaar samengespeeld te hebben, hebben ze toch zeker mooie combinaties laten zien.

1 maart speelt het selectieteam tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld om 19.30 uur bij voetbalvereniging UDIROS in Nieuwehorne.